logo
5 March 2017

Vlogging is a party #56 – Hairextensions passen

Gepost in video

swiss lace wigs

Ik heb een nieuwe vlog voor je. Yay! Deze keer zie je me onder andere hair extensions passen op de Huishoudbeurs.

Stoomcursus strijken

Op diezelfde Huishoudbeurs probeerde ik de Tefal Access Steam en Tefal Pro Express Care: een stoomapparaat en strijkijzer. Als complete strijknoop kreeg ik namelijk een stoomcursus -hihi- strijken. Daarover kon je al kort wat lezen in deze post. Voordat ik bij de Huishoudbeurs was, had ik overigens eerst nog een etentje met heerlijk zelfgemaakt ijs.

Eyelashes van Annytude

Van Bas kreeg ik laatst eyelashes van Annytude, die ik in deze vlog voor het eerst droeg. Zijn ze niet vet? Het was wel even zoeken hoe ik ze het beste en snelste op kan doen, maar gelukkig hielp de video van May Cate. Tussen het make-uppen door keek ik een vlog van Michelle Agerbeek. Volgen jullie haar?

Heb je mijn vorige vlog al gezien? Ik embed ‘m hieronder nog even, zodat je ‘m alsnog kunt kijken als je ‘m gemist had.

Vind je mijn vlogs leuk? Doe dan een duimpje omhoog. Fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties