logo
9 April 2017

MakeUp Eraser

Gepost in beauty

makeup eraser, make-up verwijderen, huid reinigen, polyester melange, fashionblogger, beautyblogger, makeup eraser review, milieuvriendelijk, skincare, makeup eraser nederland, makeup eraser ervaring

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar make-up verwijderen is niet bepaald mijn hobby. Sterker nog: ik vind het ontzettend irritant om na een lange dag mijn huid goed te moeten reinigen.

MakeUp Eraser

Mijn oren waren dan ook direct gespitst toen ik hoorde over de MakeUp Eraser. Of las. Dat weet ik eerlijk gezegd niet meer. Wat ik wel weet, is dat de MakeUp Eraser alle make-up verwijdert met alleen water. Huh? Hoe kan dat? Ik geloof ook dat ik dat nog steeds niet helemaal begrijp. We hebben het over een soort washand, maar dan gemaakt van een speciaal materiaal: polyester melange. Vezels die make-up niet uitsmeren, maar min of meer uit je poriën zuigen.

makeup eraser, make-up verwijderen, huid reinigen, polyester melange, fashionblogger, beautyblogger, makeup eraser review, milieuvriendelijk, skincare, makeup eraser nederland, makeup eraser ervaring

Snel en gemakkelijk

Vraag me niet hoe dat technisch werkt, maar dát het werkt is waar. Ik gebruik ‘m nu een paar weken dagelijks en ben heel tevreden. Make-up verwijderen gaat snel, gemakkelijk en zonder dat het me reinigingsproducten kost. Het enige waar ik het niet mee eens ben, is de bewering dat je maar een klein stukje doek nodig hebt voor elk gebruik. Hieronder kun je zien hoe mijn doek eruit ziet na één gebruik. Als je redelijk wat make-up draagt, dan maak je echt de hele doek vies.

makeup eraser, make-up verwijderen, huid reinigen, polyester melange, fashionblogger, beautyblogger, makeup eraser review, milieuvriendelijk, skincare, makeup eraser nederland, makeup eraser ervaring

Dagelijks wassen

Wat ik ook een nadeel vind aan de MakeUp Eraser is dat ik ‘m dagelijks moet wassen. Daardoor houd ik praktisch permanent onze wastafel bezet (waar ik ‘m in een sopje laat weken), tot irritatie van Bas als hij weer eens zijn tanden in de keuken moet poetsen.

Acht positieve punten

Om toch positief af te sluiten, som ik graag nog een aantal positieve punten op:

makeup eraser, make-up verwijderen, huid reinigen, polyester melange, fashionblogger, beautyblogger, makeup eraser review, milieuvriendelijk, skincare, makeup eraser nederland, makeup eraser ervaring

Tot nu toe ben ik enthousiast! En jij? Heb jij de MakeUp Eraser al? Wil je ‘m proberen? Koop ‘m hier!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties