logo
16 April 2017

Vlogging is a party #60 – Er zit nog zoveel potentie in

Gepost in video

https://www.hairbro.de

Vrolijk Pasen! Vlogging is a party #60 staat voor je klaar. Een nieuwe vlog, waarin ik je meeneem tijdens een paar zakelijke afspraken.

Meedenken met ondernemers

Je ziet dat ik de hardlooptrainer van Bas tips gaf over zijn diensten en webshop. Ook bekeek ik het nieuwe pand van Jacky Zegers tijdens een afspraak met haar over een samenwerking. Ik krijg er super veel energie van om met ondernemers mee te denken over verdere groei van hun bedrijf. Iets wat ik steeds vaker doe en waar ik gelukkig goede feedback op krijg.

Vlogging is a party seminar

Over ondernemers helpen gesproken… op 3 mei is het eerste Vlogging is a party seminar! Tijdens deze avond help ik ondernemers met bloggen en vloggen voor hun bedrijf. Te gek als je er ook bij bent! Hier vind je meer informatie en kun je tickets kopen.

Workshop videomarketing

Heb je Vlogging is a party #59 nog niet gezien? Daarin zie je onder andere dat ik een snuffelstagiaire had en bij een workshop over videomarketing was. Bekijk de vlog hieronder.

Ik waardeer het super erg als je een duimpje omhoog doet bij beide vlogs en een reactie achterlaat waarin je laat weten wat uit mijn leven je het leukste vindt om te zien!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties