logo
2 April 2017

Vlogging is a party #59 – Workshop videomarketing

Gepost in video

stagiaire, stemmen, verkiezingen, make-up eraser, vlog, vlogging is a party, vlog academy, vloggers community nederland, fashionblogger, videomarketing in 1 dag, ted daamen, videomarketing, landgoed de horst driebergen, bullboxer, parkeerbon, outfitfoto's maken, vanharen budget challenge,

Deze zondag heb ik weer een nieuwe vlog voor je. In Vlogging is a party #59 deel ik opnieuw allerlei videofragmenten uit mijn leven.

Workshop videomarketing

Zo had ik een leuke meeting bij Bullboxer en kreeg ik hulp van Iris, die een dagje stage bij me kwam lopen. We maakten samen onder andere foto’s van de Make-up Eraser. Verder ging ik naar een workshop over videomarketing, waar ik informatie kreeg over het inzetten van video voor je bedrijf. Het was een zonnige, leerzame dag en ik ontmoette veel leuke mensen. Zoals Layla van De Vlog Academy en Vloggers Community Nederland.

Nieuwe samenwerkingen

Heb je Vlogging is a party #58 nog niet gezien? Daarin vertel ik over nieuwe samenwerkingen en plannen en pak ik fijne post uit van bijvoorbeeld Mi Moneda. Bekijk de vlog hieronder.

Wat vind je van deze vlog? Doe een duimpje omhoog bij de video als je ‘m leuk vindt en laat een reactie achter als je vragen, opmerkingen of feedback hebt!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties