logo
1 May 2017

Denim espadrilles

Gepost in mijn outfits

denim espadrilles, ellie goulding x vanharen, zomerschoenen, destroyed jeans, bomberjack, roze bomberjack, mango, monki, zara, wikkeltop, choker, h&m trend, h&m trend zonnebril, amsterdam, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, strassteentjes

denim espadrilles, ellie goulding x vanharen, zomerschoenen, destroyed jeans, bomberjack, roze bomberjack, mango, monki, zara, wikkeltop, choker, h&m trend, h&m trend zonnebril, amsterdam, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, strassteentjesdenim espadrilles, ellie goulding x vanharen, zomerschoenen, destroyed jeans, bomberjack, roze bomberjack, mango, monki, zara, wikkeltop, choker, h&m trend, h&m trend zonnebril, amsterdam, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, strassteentjesdenim espadrilles, ellie goulding x vanharen, zomerschoenen, destroyed jeans, bomberjack, roze bomberjack, mango, monki, zara, wikkeltop, choker, h&m trend, h&m trend zonnebril, amsterdam, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, strassteentjesdenim espadrilles, ellie goulding x vanharen, zomerschoenen, destroyed jeans, bomberjack, roze bomberjack, mango, monki, zara, wikkeltop, choker, h&m trend, h&m trend zonnebril, amsterdam, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, strassteentjes

Vorig jaar was het nog Sylvie Meis, dit jaar heeft Ellie Goulding haar eigen collectie bij vanHaren. Ik heb maar liefst vier paar schoenen uit de collectie en I love it!

Denim espadrilles

Bij deze outfit droeg ik de denim espadrilles uit de Ellie Goulding x vanHaren collectie. Ik moest even wennen aan de bling op de bovenkant van de schoenen, maar vind de combinatie tussen het rauwe denim en de stresssteentjes nu eigenlijk wel tof. Ook tof vind ik dat de kleur van de espadrilles mooi past bij de tint van de jeans. Ik ben letterlijk met de schoenen langs mijn broekenstapel gegaan en deze match was het beste.

Behind the scenes

Espadrilles geven mij vaak een strandassociatie, maar ik droeg deze outfit laatst naar een etentje in Amsterdam. Behind the scenes beelden van de shoot in Amsterdam kun je zien in Vlogging is a party #61. Bekijk ‘m hier en laat een reactie achter. Wat vind je leuk en wat vind je minder leuk om te zien?

Ik draag:

ZARA grijze wikkeltop
Mango lichtroze bomberjack
Monki destroyed jeans
Ellie Goulding x vanHaren denim espadrilles
Primark grijze choker
H&M Trend zonnebrilP.S. Laatste kans! Aanstaande woensdag is het Vlogging is a party seminar. Scoor hier je kaarten.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties