logo
28 May 2017

Vlogging is a party #63 – Heel veel positieve reacties

Gepost in video

vlogging is a party, hemdvoorhem.nl, overhemdenwebshop, vertigo6, arnhem, vlogging is a party seminar, seminar bloggen, seminar vloggen, workshop vloggen, workshop bloggen, kamera express arnhem, businesscoach, influencermarketing, blogger arnhem, fashionblogger, omroep gelderland, overval klarendal arnhem, radio omroep gelderland, suzanne van schaik, youtube, vlogger, vlogs maken, vloggers community nederland, facebook live

Ik weet het: het is véél te lekker weer om achter de computer te hangen. Maar buiten op het terras of vanaf een kleedje in het park een vlog kijken is ook leuk, toch? Hoe dan ook: Vlogging is a party #63 staat voor je klaar. Bekijk ‘m hieronder en vergeet geen duimpje omhoog te doen ?!

Facebook Live en Vlogging is a party seminar

In deze vlog zie je dat ik mijn Facebook Live-ontgroening had in twee besloten Facebook-groepen van Layla van Egeraat. Het was zo leuk om relaxed vanaf de bank een live Q&A over vloggen te doen! Bovendien was het een goede oefening voor de Facebook Live die ik deed tijdens het Vlogging is a party seminar: het seminar over bloggen en vloggen. Met een leuke club ZZP’ers kwamen we bij elkaar bij Kamera Express in Arnhem. Twee uur lang deelde ik mijn ervaringen en inzichten. Ik kreeg kritische, betrokken vragen en gaf eerlijke en persoonlijke antwoorden. De sfeer kon wat mij betreft niet beter. Op voorhand vroeg ik me zeker af of het wel zou lukken om twee uur de aandacht vast te houden. En of mijn kennis voldoende zou aansluiten bij de vragen en de uitdagingen van het publiek. Maar gelukkig viel dat alles mee en kreeg ik heel veel positieve reacties ?.

Jacky Zegers en Vertigo 6

Verder nam ik de afgelopen weken de vlogcamera ook weer mee naar een paar meetings. Waaronder met Jacky Zegers, die je misschien nog herkent van een vorige vlog of omdat je haar werk weleens bent tegengekomen. Jacky maakt kleurrijke beelden en schilderijen van voornamelijk dieren. Wat ik voor en met haar doe vertel ik in de vlog. Daarnaast ging ik even langs bij de heren van Vertigo 6. Zij werken sinds een paar maanden vanuit een mooi, nieuw pand en daar was ik nog niet geweest. Vertigo 6 help ik af en toe met influencermarketing voor met name ASUS: een van hun klanten.

Hemdvoorhem.nl en Fair Gold Foundation

Terwijl deze post online komt, zit ik in Brabant op een boerderij voor een korte retraite. Spannend, want ik heb zoiets nog nooit gedaan en weet dan ook niet goed wat ik ervan kan verwachten. Maar twee dagen volop buiten zijn met dit mooie weer lijkt me al top. Want – misschien heb je het op Instagram gezien- mijn nieuwste voornemen is om meer in de natuur te zijn. Over natuur gesproken: je kunt nu het regenwoud helpen te beschermen combineren met het kopen van een mooi vaderdagkado. De overhemdenwebshop Hemdvoorhem.nl werkt namelijk samen met de Fair Gold Foundation aan de inzameling van zoveel mogelijk mobiele telefoons. Bestel je overhemden in de webshop en stuur je er daarna één of meer retour? Stuur dan een oude telefoon mee met je retourzending. Met de opbrengst draag je je steentje bij aan het regenwoud. Bovendien krijg je als dank een kortingsbon van €10,- toegestuurd voor je volgende bestelling in de webshop.

P.S. Heb je mijn vorige vlog al gezien? Mis ‘m niet ?!– Deze post is tot stand gekomen samen met HemdVoorHem

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties