logo
14 May 2017

Vlogging is a party #62 – Waarom duurt het al zo lang?

Gepost in video

https://www.foxbackdrop.com

Na Vlogging is a party #61 komt natuurlijk Vlogging is a party #62: er staat een nieuwe vlog voor je klaar! Met daarin onder andere een fotoshoot voor Bullboxer en een persoonlijke struggle rondom mijn blog.

Visueel en technisch

…ik vertel namelijk dat ik al een tijdje op mijn wensenlijstje heb staan om zowel wat visuele als wat technische aspecten van mijn blog aan te passen. Maar dat dat nog steeds niet is gelukt. Waarom duurt het al zo lang? Waar loop ik tegenaan? Ik ben benieuwd of mijn verhaal herkenbaar is voor jullie.

Heb je de vorige vlog al gezien?

In mijn vorige vlog zie je onder andere dat ik socialmediacontent maakte voor Arts schoenmode en podcasts luisteren ontdekte. Ook maakte ik een video voor Kristina’s beautysalon: Kristina Prkic PMU. Bekijk de vlog hieronder!

Vind je mijn vlogs leuk? Doe dan een duimpje omhoog! Zorg ook dat je geabonneerd bent op mijn YouTube-kanaal, zodat je niets mist. Klik hier om je te abonneren.

Fijne Moederdag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties