logo
9 May 2017

5x tips om je kleding op te bergen

Gepost in overig

kledingrek-verkoper, kledingrek, kledingrek-verkoper.nl, kleding opbergen, kledingkast, 20 hangers wardrobe, schoenen opbergen, accessoires opbergen, hangend kledingrek, kledingrek op wieltjes, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde post, tips om kleding op te bergen, tips kledingkast

Een jaar geleden schreef ik over vijf manieren om je schoenen op te bergen. In deze post geef ik je vijf tips om je kleding op te bergen (en nee: een kledingkast tellen we niet mee). Dat kan immers een uitdaging zijn. Als je niet zo’n bescheiden kledingcollectie hebt, maar ook geen kast van een huis bijvoorbeeld. Een paar weken geleden heb ik thuis flink opgeruimd en gelijk wat inricht- en opruiminspiratie opgedaan.

Kledingrek

Als kind leerde ik dat een open kledingrek rommelig staat en moeilijker schoon te houden is dan een kast. Een no go dus. Inmiddels denk ik daar toch wat anders over. Hang je op een kledingrek je mooiste items? En hang je het kledingrek niet te vol? Dan heb je gelijk je kamer gedecoreerd. Als je dan toch geld uitgeeft aan kleding, is het best zonde dat ze verborgen zijn in het donker wanneer je het niet draagt, toch? Bovendien: als je de items die je op het kledingrek hangt geregeld wisselt, heb je nooit hetzelfde uitzicht. Wil je een bijzonder rek? Kies dan bijvoorbeeld voor een hangend kledingrek. Ik koos bij kledingrek-verkoper.nl voor een kledingrek op wieltjes. Die ik in de praktijk eigenlijk leuker vond voor schoenen, accessoires en tijdschriften.

Onder je bed

De ruimte onder het bed is bij ons nog onbenut. Niet slim, want als je er niets opbergt, is het simpelweg loze ruimte. In lades, boxen, dozen of koffers onder je bed kun je een hoop kleding kwijt. Als je niet op pallets slaapt tenminste. Want dan wordt het lastig.

Aan een kapstok

Misschien heb je geen lege wand (over) waar je een kast of kledingrek kunt neerzetten, maar wel genoeg ruimte om een kapstok op te hangen. Hier kun je jassen op kwijt die nu misschien wel veel ruimte in je kledingkast in beslag nemen.

kledingrek-verkoper, kledingrek, kledingrek-verkoper.nl, kleding opbergen, kledingkast, 20 hangers wardrobe, schoenen opbergen, accessoires opbergen, hangend kledingrek, kledingrek op wieltjes, fashionblogger, fashion is a party, gesponsorde post, tips om kleding op te bergen, tips kledingkast

Op een dressboy

Heel eerlijk? Ik had – voordat ik op Pinterest naar inspiratie ging speuren- nog nooit van het woord ‘dressboy’ gehoord. Maar dat ligt duidelijk aan mij. Het is een staande kledinghanger, dat oorspronkelijk werd gebruikt voor kostuums. Inmiddels duiden we er ook “de stoel” in de slaapkamer mee aan, begrijp ik: de stoel waar we kleding ‘s avonds overheen gooien. Zet je de stoel omgekeerd neer, dan wordt deze een stuk minder rommelig.

20 hangers

Wil je echt wat anders? Dan kun je de 20 hangers wardrobe proberen. Als je een beetje handig bent, is dit bovendien een goedkope oplossing: je hebt alleen touw en hangers nodig. Een sterke muur kan ook geen kwaad.

Hoe berg jij je kleding op?

– Deze post is tot stand gekomen samen met kledingrek-verkoper.nl –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties