logo
16 May 2017

Shoot for the stars

Gepost in mijn outfits

shoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista vallishoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista vallishoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista vallishoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista vallishoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista vallishoot for the stars, sterrenprint, ellie goulding x vanharen, sandalettes met sterren, bloesem, lente, kimono, kanten kimono, mom jeans, sandalen, fashionblogger, arnhem, modeblogger, fashion is a party, vlogging is a party seminar, fashionology, romantisch, edginess, mac x giambattista valli

De Ellie Goulding x vanHaren collectie bestaat uit espadrilles, sandaaltjes, pumps, loafers, sneakers… waaruit eigenlijk niet? Eerder liet ik al mijn denim espadrilles zien. In deze post zie je de sandalettes met sterren uit de collectie. Ik ben er helemaal weg van!

Sandalettes met sterren

De sandalettes met sterren zijn er in drie kleuren: rosé, zwart en zilver. Die van mij zijn rosékleurig, maar zoals je kunt zien gaat het om een lichte tint rosé. Ik word echt vrolijk van de schoenen. Daarom droeg ik ze ook naar het Vlogging is a party seminar.

Etnisch/romantisch tintje

Ik combineerde de sandalettes met mijn mom jeans, een witte muscle tee en mijn “vitragegordijntje”. Die laatste vind ik echt zo’n goede combinatie met een jeans. Want de kimono – of hoe zal ik ‘m noemen? – geeft elke outfit een etnisch/romantisch tintje. Ik heb de look afgemaakt met een heel lichte lipstick uit de MAC x Giambattista Valli collectie. Voor wat meer edginess.

Ik draag:

Primark witte muscle tee (hier kun je een lookalike vinden)
Saint Tropez kanten kimono (hier kun je Saint Tropez vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren sandalettes met sterren (kun je hier vinden)
Fashionology kettingen (hier kun je Fashionology vinden)

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties