logo
4 June 2017

PUMA Suede Heart Reset

Gepost in mijn outfits

https://www.lilyhair.com/collections/nano-ring-hair-extensionspuma suede heart reset, puma sneakers, puma sneakers roze, fashionblogger, fashion is a party, puma cara delevingne, frill sleeves, h&m trend, otto, quay autralia, quay kiss and tell, nette broek, witte pantalon, witte broek, gestreept jurkje, pinksterenpuma suede heart reset, puma sneakers, puma sneakers roze, fashionblogger, fashion is a party, puma cara delevingne, frill sleeves, h&m trend, otto, quay autralia, quay kiss and tell, nette broek, witte pantalon, witte broek, gestreept jurkje, pinksteren
puma suede heart reset, puma sneakers, puma sneakers roze, fashionblogger, fashion is a party, puma cara delevingne, frill sleeves, h&m trend, otto, quay autralia, quay kiss and tell, nette broek, witte pantalon, witte broek, gestreept jurkje, pinksteren
puma suede heart reset, puma sneakers, puma sneakers roze, fashionblogger, fashion is a party, puma cara delevingne, frill sleeves, h&m trend, otto, quay autralia, quay kiss and tell, nette broek, witte pantalon, witte broek, gestreept jurkje, pinksteren

Nadat ik gistermiddag op de bank in slaap viel, heb ik van Eerste Pinksterdag maar een luie zondag gemaakt. Waarop ik graag weer een outfitpost met je wil delen. Met mijn PUMA Suede Heart Reset sneakers dit keer.

PUMA Suede Heart Reset

De Puma Suede Heart Reset sneakers waren voor mij liefde op het eerste gezicht. Ze zijn er in meerdere snoepkleurtjes: Aruba Blue, Soft Fluo Yellow en Prism Pink. Zoals je ziet heb ik de laatste. Een leuke verrassing: je krijgt ze met twee soorten veters. Een hele dikke, grove veter en veters die meer lijken op glanzend lint. Afhankelijk van je mood kun je ze afwisselen. Hier kun je de sneakers bewonderen aan de voeten van Cara Delevingne.

Frill sleeves

Voor deze outfit combineerde ik de PUMA Suede Heart Reset sneakers met mijn jurkje met frill sleeves, die ik hier draag als top. De witte pantalon heb ik de afgelopen weken ontzettend vaak gedragen. Het is dé nette broek bij warm weer wat mij betreft. Tot slot is de Quay Kiss And Tell zonnebril natuurlijk de eyecatcher van de look. Vind het nog steeds een fantastische bril.

Ik draag:

H&M Trend gestreept jurkje met frill sleeves
Laura Scott via OTTO witte broek
PUMA Suede Heart Reset sneakers
Quay Kiss And Tell zonnebril

 

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties