logo
11 June 2017

Vlogging is a party #64 – Op retraite

Gepost in video

fashion is a party, vlogging is a party, retraite mindfulness, retraite haarsteeg, retraite yoga, retraite margot, retraite brabant, mindfulness, de bodyscan, stiltewandeling, zorgboerderij de deel, ondernemershout bestaat niet, powervrouwen netwerklunch, mams coffee & more, mams arnhem, muisarm, geschrokken, vertigo 6, asus fashionweek, tekstschrijver, ondernemerscoach, businesscoach, mindset

Wie had dat gedacht? Deze vlog is er een vol mindfulness. Een onderwerp waar ik me nooit eerder mee bezighield. Totdat het opeens hard nodig werd om daar verandering in te brengen. In deze vlog vertel ik je waarom.

Muisarm

Een paar weken geleden kreeg ik namelijk vrij abrupt pijn in mijn schouder en arm. Een muisarm, zo bleek na een bezoekje aan de huisarts en therapeut. Dat was schrikken! Mijn lichaam werkte tot nu toe altijd prima met mij mee, maar vond het blijkbaar tijd voor pauze. Daardoor moest ik meer tijd maken om tot rust te komen. En las ik bijvoorbeeld het boek Ondernemershout bestaat niet van Linda Spaanbroek. Daarin staat een hoop over internetmarketing, maar er was ook een hoofdstuk over mindset. Dat hoofdstuk kwam als geroepen. Ik kon het niet laten en móest er wat over vloggen.

Retraite

Ook ging ik op retraite bij zorgboerderij De Deel in Haarsteeg. Als je me al wat langer volgt, dan weet je vast dat ik heel blij word van dieren. Daar tussen de kalfjes, varkens, kippen, ezels, paarden, cavia’s en konijnen was ik dan ook helemaal in mijn element. In twee dagen dompelde ik me onder in de wereld van mindfulness. Zonder laptop of telefoon. Van de Bodyscan tot een lezing van Eckhardt Tolle: er ging een wereld voor me open. Ik deed voor het eerst mindfulnessoefeningen en ervaarde hoe het is om in stilte te wandelen en eten. Door de zon, dieren, rust en begeleiding leerde ik te ontspannen. En een paar belangrijke lessen, waarvan ik je er in de vlog een meegeef.

Netwerklunch

Verder zie je in deze vlog dat ik bij de netwerklunch was die (Virtual Sidekick) Yvonne organiseerde bij Mams in Arnhem. Die lunch was een gezellige en relaxte break van mijn dag en week. En natuurlijk liet Yvonne ons niet zonder goodiebag naar huis gaan. Over goodiebags gesproken: bij Maxilia kun je katoenen tasjes en andere toffe items bedrukken met jouw logo, naam of illustratie. Super leuk voor een event!

P.S. Heb je mijn vorige vlog al gezien? Mis ‘m niet ?!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Maxilia

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties