logo
13 June 2017

Donut

Gepost in mijn outfits

scapino, scapino vakantiegekte, opblaasitem, opblaasbaar luchtbed, opblaasitems, opblaasbare flamingo, opblaasbare donut, opblaasbaar ijsje, opblare unicorn, fashionblogger, rose's arnhem, hangmat, zomeroutfit, scapino campagne, fashion is a party, winactie,scapino, scapino vakantiegekte, opblaasitem, opblaasbaar luchtbed, opblaasitems, opblaasbare flamingo, opblaasbare donut, opblaasbaar ijsje, opblare unicorn, fashionblogger, rose's arnhem, hangmat, zomeroutfit, scapino campagne, fashion is a party, winactie, scapino, scapino vakantiegekte, opblaasitem, opblaasbaar luchtbed, opblaasitems, opblaasbare flamingo, opblaasbare donut, opblaasbaar ijsje, opblare unicorn, fashionblogger, rose's arnhem, hangmat, zomeroutfit, scapino campagne, fashion is a party, winactie, https://www.hairbro.es

Ik moest even wennen aan het idee: met een opblaasdonut op de foto. Zou ik ermee naar het strand gaan, tussen andere verkoelers het zwembad induiken of het meest semi-tropische plekje van Arnhem opzoeken? Het werd het laatste. En gelukkig pakte dat goed uit, want ik vind ze leuk geworden… deze foto’s.

Scapino Vakantiegekte

De donut kreeg ik van Scapino, want die geeft deze zomer vrolijke opblaasitems weg. Maar liefst 1000 opblaasbare ijsjes, zwanen, donuts en flamingo’s. Je maakt kans op een stranditem wanneer je tussen nu en 2 juli een aankoop doet in een winkel of de webshop van Scapino. Of wanneer je Scapino volgt via Instagram of Facebook #vakantiegekte. Klik hier voor alle details.

Win!

Ik mag zelf ook een opblaasitem weggeven aan een van jullie! Zie jij jezelf deze zomer al ronddobberen op deze donut? Like dan Scapino op Facebook en laat in een reactie onder deze post weten dat je wilt winnen. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen als je wint.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Scapino –

 

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties