logo
16 July 2017

Aztec wedges

Gepost in mijn outfits

aztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren topaztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren topaztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren topaztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren topaztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren top
aztec wedges, sleehakken, vanharen, leren top, guess, skinny jeans, fashion is a party, arnhem, fashionblogger, bali, op vakantie gaan, vakantietijd, zomeroutfit, lott. gioielli, zwarte wedges, guess unisex, leren top

Een beetje extra lengte geeft mij een super vrouwelijk gevoel. Pumps draag ik nog maar weinig – wat ik overigens best zonde vind-, maar sleehakken trek ik wel gemakkelijk uit mijn schoenenrek.

Aztec wedges

Deze aztec wedges van vanHaren zijn de nieuwste sleehakken in mijn schoenencollectie en draag ik heel graag. Van de voorkant zijn ze vooral zwart en basic, maar van de zijkant zie je duidelijk de aztec print. Door de plateauzool is de hak van ruim elf centimeter totaal geen probleem. Ideaal voor een rondje boulevard of een avondje uit tijdens je vakantie dus, deze wedges. Draag jij vaak een sleehak?

Vakantietijd

Over vakantie gesproken… ik ben benieuwd of er dames zijn die deze post bekijken vanaf hun vakantieadres. De vakantietijd is tenslotte echt begonnen nu. Doet mij weer denken aan een van de meest persoonlijke posts die ik ooit schreef op dit blog. Die ging niet over vakantie, maar wel over een reis die ik vorige zomer zou maken. Deze zomer pak ik het anders aan en ga ik naar Bali. Dat duurt nog een paar weken, maar ik kijk ernaar uit om even afstand te nemen van het dagelijks leven.

Ik draag hier:

Guess zwarte leren top
& Other Stories grijze skinny jeans
vanHaren aztec sneaker wedges
LOTT. Gioielli oorbellen

Foto’s door Isis Kruse.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties