logo
27 July 2017

Festina

Gepost in mijn outfits

festina, festina horloge, festina watch, lucardi, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, spijkerkwartier, lucardi, kitten heels, petrol pumps, dameshorloge, comfortzone, klassiek horloge, rosekleurig horloge, lucardi arnhem, sieraden, statement piece
festina, festina horloge, festina watch, lucardi, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, spijkerkwartier, lucardi, kitten heels, petrol pumps, dameshorloge, comfortzone, klassiek horloge, rosekleurig horloge, lucardi arnhem, sieraden, statement piece
festina, festina horloge, festina watch, lucardi, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, spijkerkwartier, lucardi, kitten heels, petrol pumps, dameshorloge, comfortzone, klassiek horloge, rosekleurig horloge, lucardi arnhem, sieraden, statement piece
festina, festina horloge, festina watch, lucardi, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, spijkerkwartier, lucardi, kitten heels, petrol pumps, dameshorloge, comfortzone, klassiek horloge, rosekleurig horloge, lucardi arnhem, sieraden, statement piecefestina, festina horloge, festina watch, lucardi, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, spijkerkwartier, lucardi, kitten heels, petrol pumps, dameshorloge, comfortzone, klassiek horloge, rosekleurig horloge, lucardi arnhem, sieraden, statement piece

Horloges zijn in mijn looks nog een beetje een ondergeschoven kindje. Zonde, want van een mooi horloge kan ik echt wel genieten! In deze post draag ik mijn nieuwe, rosekleurige Festina horloge.

Festina horloge

Festina maakt zowel dameshorloges als herenhorloges. Dit klassieke Festina horloge is er ook in een goudkleurige uitvoering. Ik vind het leuk dat je dunnere horloges weer steeds meer ziet. Juist de afwisseling tussen een subtiel en klasiek horloge en een super aanwezige statement piece kan ik wel waarderen.

Super basic outfit

In deze outfit liet ik de accessoires echt “het werk” doen. Los van de schoenen dan. Ik koos voor een super basic outfit en bracht accenten aan met de lipstick, petrol pumps, armband en dus het horloge. Soms heb ik er echt zin in om los te gaan met sieraden of bijvoorbeeld een hoed. Dan kies ik bewust voor een verder vrij saaie outfit, zodat de accessoires kunnen shinen.

Kitten heel

Wat vinden jullie trouwens van deze pumps met kitten heel? Ik heb ze al een tijdje, maar had ze nog niet gedragen. Vooral omdat ik überhaupt niet vaak pumps meer draag. Maar hakken zijn heerlijk, dus hup: daar ging ik op m’n kitten heels. Vlak voordat ik de deur uitliep, dacht ik nog: zal ik niet toch voor sneakers gaan? Staat wel wat frisser. Maar deze combi is net buiten mijn comfortzone en dat is toch waar the magic happens ?.

– Deze post is tot stand gekomen samen met Lucardi –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties