logo
20 July 2017

Green dress

Gepost in mijn outfits

green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband
green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband
green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband
green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband
green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband
green dress, groene jurk, sandalen met kwastjes, fashionblogger, fashion is a party, didi, monki, jurk groen, de hoge veluwe, arnhem, vanharen, sale, summer sale, cluse watch, godly armband

Deze groene jurk heb ik al jaren en vind ik tof omdat de groene kleur vrij zeldzaam is. Door het simplistische model vind ik ‘m bovendien haast zo tijdloos als een little black dress. Maar wel net even wat zomerser.

Sandalen met kwastjes

Ik combineerde de jurk hier met mijn vanHaren sandalen met kwastjes. Die lijken misschien wat minder gemakkelijk te combineren – door de kwastjes in verschillende kleuren-, maar dat valt me echt alles mee. Ze zijn super leuk onder een simpele jeans en zwart t-shirt. Maar dus ook onder een niet te druk zomerjurkje of mijn plooirokjeWeet je dat de sandalen nu in de sale zijn? Daardoor kosten ze nog maar €12,45! Kijk gauw of jouw maat er nog is, want je begrijpt: voor zo’n bedrag gaan ze hard.

Groene jurk

Mijn groene jurk is niet meer te koop, maar ik heb wel wat alternatieven voor je gezocht die ik ook mooi vind. Die heb ik hieronder voor je op een rij gezet. Ze zijn niet exact dezelfde kleur groen, want zoals ik al schreef: die is zeldzaam. Maar deze sweater dress komt dicht in de buurt.Ik draag hier:

Monki groene jurk
Didi zwart vest
vanHaren sandalen met kwastjes
CLUSE horloge
Godly armband

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties

alle rechten voorbehouden 2016 Fashion is a party