logo
12 July 2017

Woodiful

Gepost in mijn outfits

woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial
woodiful, houten zonnebril, fashionblogger, spijkerkwartier, fashion is a party, pantalon, retro zonnebril, #barefootblondehair, espadrilles, zwarte blouse, zomeroutfit, houten accessoire, houten zonnebril webshop, amber fillerup, vlecht, blond, haartutorial

De houten zonnebril: je bent ‘m vast al eens tegengekomen. In de webshop Woodiful vind je tientallen verschillende exemplaren. Ik draag hier de Butterfly met een montuur in Courageous Caramel en bruine glazen. Een super leuke, retro houten zonnebril.

De rules breaken

Maar dan: combineer je een bruine zonnebril met bruine kleding? Ik twijfelde even en besloot toen van niet. Lekker de rules breaken maakt een outfit een stuk verrassender, toch? Daarom koos ik voor een zwart bloesje en zwarte espadrilles met een zool in de kleur van mijn broek én de muur op de achtergrond. Jaja, daar is over nagedacht ?. Dat dan weer wel.

#barefootblondehair

Ik vond het weer eens tijd om een haartutorial van Amber Fillerup los te laten op mijn haar. Dat werd uiteindelijk deze creatie. Kijk zeker eens bij de hashtag #barefootblondehair of op @amberfillerup voor de meest prachtige kapsels. In de zomer vind ik het heerlijk om mijn outfit simpel te houden, maar toch “aan te kleden” met een tof accessoire of mooie hair do.

– Deze post is tot stand gekomen samen met Woodiful –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties