logo
1 July 2017

Maximum Potential

Gepost in mijn outfits

maximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve wavesmaximum potential, michael pilarczyk, vanharen, ellie goulding x vanharen, sandalen studs, zomerschoenen, sale, fashion is a party, statement ketting, hoedje, fashionblogger, deventer, bali, retraite, eindbazen, twelve waves

Heb je Vlogging is a party #65 gezien? Daarin vertel ik hoe ik er zo bij kwam om naar de tweedaagse masterclass van Michael Pilarczyk te gaan: Maximum Potential.

Rollercoaster

Een week geleden was het zover. Na afloop schreef ik als review op Facebook: ‘Ik ben tekstschrijver, maar over Maximum Potential doen woorden tekort’. Zo denk ik er nog steeds over. Komt ook wel een beetje omdat ik denk dat de timing voor dit event heel erg goed was voor mij. Een week of zes geleden kreeg ik RSI-klachten, waarna ik op retraite ging. Ik bedacht dat ik meer in de natuur wilde zijn. En onder gelijkgestemden. Toen kwam ik Twelve Waves tegen. En toen Eindbazen. En daardoor Michael. Ik zit in een soort rollercoaster van nieuwe ervaringen, lijkt het. Waarschijnlijk blijf ik daar nog wel even. Zo heb ik het in mijn hoofd gehaald deze zomer naar Bali te gaan. Ik zit te springen om Bali-tips, dus…

Een schijntje

Deze outfit past goed bij mijn current mood. Een losvallende t-shirt en broek, met een statement ketting en sandaaltjes met studs om het geheel wat meer uitgesproken te maken. Die sandaaltjes komen uit de Ellie Goulding x vanHaren collectie en zijn nu in de sale. Hint: ze kosten echt nog maar een schijntje. En de zomer is pas net begonnen, dus grijp je kans.

Ik draag:

H&M Trend t-shirt
H&M broek
H&M Trend statement ketting
Forever 21 hoedje
Ellie Goulding x vanHaren sandalen

Foto’s Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties