logo
9 July 2017

Vlogging is a party #66 – Je had er echt bij moeten zijn

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, vlogger, mastermind, mastermind think and grow rich, twelve waves, twelve waves mastermind, fashionblogger, fashion is a party, artbasel, kunstbeurs, jacky zegers, kunstenares, facebook live, michael pilarcyzk, michael pilarcyzk maximum potential, michael pilarcyzk masterclass, van der valk hotel almere, saskia bussink, property investors, investeren in vastgoed, babe you got this review, babe you got this boek, virtual assistant, yvonne renckens

Deze vlog zit vol met avonturen. Zo ging ik voor het eerst naar een kunstbeurs en dat deed ik gelijk goed: in Basel, Zwitserland. Ik ging samen met en voor Jacky Zegers, die je inmiddels al een paar keer in mijn vlogs hebt kunnen zien. In Vlogging is a party #65 vertellen we meer over onze samenwerking.

Michael Pilarcyzk

Een week na de trip naar Basel ging ik samen met Jacky naar de masterclass van Michael Pilarcyzk: Maximum Potential. Dat waren twee hele bijzondere dagen, waarin ik veel heb geleerd over persoonlijke ontwikkeling. Het is moeilijk uit te leggen en bovendien persoonlijk wat het je precies brengt. Toch krijg je in deze vlog een indruk van deze tweedaagse masterclass.

Mastermind

Tot slot zie je dat ik naar de eerste Mastermind bijeenkomst ging van het Twelve Waves programma. Weet je niet wat een Mastermind is? Ik tot voor kort ook niet. De schrijver Napoleon Hill beschrijft dit principe als: ““A friendly alliance with one or more persons who will encourage one to follow through with both plan and purpose.” In Vlogging is a party #65 zag je dat ik skypete met de Twelve Waves chapterleider in Apeldoorn. Nu was het tijd om daadwerkelijk naar de eerste Mastermind bijeenkomst te gaan.

P.S. Heb je mijn vorige vlog al gezien? Bekijk ‘m hieronder ?!

Vind je de vlogs leuk? Doe dan een duimpje omhoog bij mijn video’s op YouTube en abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Zo zorg je dat je geen vlog mist.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties