logo
23 July 2017

Vlogging is a party #67 – Niet het einde van de wereld

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, vlogger, tessa smits, michael pilarczyk, maximum potential, inzichten, mediteren, zen.nl arnhem, arts schoenmode, schoenenwinkel, programic, webbureau, appbureau, fashionblogger, timemanagement, angst, cursus mediteren, zomerstop, koen gieben, zomercursus mediteren

Tijd voor een nieuwe vlog! Een paar weken geleden begon ik met Bas aan een zomercursus mediteren en in deze vlog vertel ik hoe ik het ervan afbreng.

Failliet, mooier wordt het niet

Ook las ik in de afgelopen weken een paar boeken uit, waaronder Failliet, mooier wordt het niet van Tessa Smits. Wat een mooi verhaal is dat! Ik heb er veel respect voor hoe Tessa steeds weer trouw bleef aan zichzelf én toch ook zichzelf opnieuw uitvond. Ook als je niet van plan bent om failliet te gaan, kan ik dit boek zeker aanraden ?.

Drie inzichten

Verder deel ik drie zinnen met je uit mijn ‘inzichtenschriftje’. Mooie inzichten die ik opdeed tijdens tijdens Maximum Potential van Michael Pilarczyk. In de vorige vlog zag je dat ik erbij was, in deze vlog geef ik je dus nog wat inhoud achteraf. Een inzichtenschriftje kan ik je overigens van harte aanraden! Ik heb een inzichtenschriftje en een dankbaarheidsschriftje waarin ik beide (vrijwel) dagelijks schrijf.

…en dat is nog niet alles! Ga de vlog maar gauw bekijken en zorg dat je abonnee bent van mijn YouTube-kanaal ?. Heb je mijn vorige vlog nog niet gezien? Bekijk ‘m dan alsnog hieronder.

Doe je een duimpje omhoog op YouTube bij de video? Dankjewel en fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties