logo
7 July 2017

Festivalproof

Gepost in mijn outfits

bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfitbullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfitbullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfitbullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfitbullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfitbullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit

Je kon het al zien in mijn vlog of op Instagram: ik ben een van de gezichten van de Bullboxer festivalcampagne. Daarvoor deed ik een tijdje geleden een fotoshoot. Het resultaat daarvan kun je hier bekijken.

Zwarte boots

De Bullboxer festivalcollectie bestaat uit vier paar zwarte boots die ik heel cool vind staan onder een girly rokje. Dat is dan ook hoe ik een van de laarzen laatst combineerde: met een plooirokje (die af en toe een beetje uit de plooi schiet ?). Stoer kan ook natuurlijk: gisteren droeg ik de festivalboots in een all black outfit met een hoge paardenstaart. Die foto’s zie je hieronder.

bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts
bullboxer, festivalboots, bullboxer festivalboots, zwarte boots, bullboxer festivalcollectie, fashion is a party, fashionblogger, statement ketting, plooirokje, festivaloutfit, festivallook, statementketting, zwarte tanktop, nelson, invito, leballon, fashionblogger, fashion is a party, spijkerkwartier, arnhem,, zomeroutfit, all black, bullboxer campagne, zwarte shorts

Win een festivalpakket

Je kunt voor de Bullboxer festivalcollectie terecht bij verschillende verkooppunten. Bijvoorbeeld bij Nelson, Invito en Le Ballon. Koop je een van de boots? Dan maak je kans op een festivalpakket! Daarin zitten festivaltickets naar keuze, zakgeld en leuke Bullboxer goodies. Bij aankoop van de festivalboots krijg je een unieke code. Vul die code online in en je maakt kans. Vergeet ook niet je festivallook online te delen met de hashtag #bullboxerfestivalshoes.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Bullboxer –

Foto’s door Bas Visserman en Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties