logo
28 September 2017

Tiered fringe jeans

Gepost in mijn outfits

tiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loaferstiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loaferstiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loafers
tiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loafers
tiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loafers
tiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loafers
tiered fringe jeans, loafers, vanharen, sleep cycle, slaapapp, bali, & other stories, primark, fashionblogger, lott gioielli oorbellen, herfstoutfit, top crème, jeans fringes, vanharen loafers

De tiered fringe jeans – oftewel: een jeans die ‘shredded’ is aan de onderkant van de pijpen – was al een trend in 2015, maar leek eerder dit jaar pas écht door te breken. Ik waagde me eraan voor de budgetchallenge. De jeans viel niet bij iedereen in de smaak, haha.

Sleep cycle

Even off topic: op Bali ben ik begonnen met het uitproberen van Sleep Cycle, een app die je slaappatroon bijhoudt. Ik gebruik ‘m niet elke nacht, want ik heb tegenwoordig een heel bedritueel en soms val ik ergens op driekwart van dat ritueel in slaap, haha. However, ik vind het super interessant om mijn ‘slaapkwaliteit’ de volgende ochtend te bekijken en ik merk dat het een soort sport wordt om deze zo hoog mogelijk te krijgen. Een gezond slaappatroon is iets waar ik al langer moeite mee heb, dus dat is positief. Heb jij weleens een slaapapp geprobeerd? Wat zijn je ervaringen?

Tiered fringe jeans

Terug naar de outfit. Mijn tiered fringe jeans combineerde ik hier met vrij nette items, om mijn look niet te ‘zwerrie’ (haha, zo’n leuk woord!) te maken. De top is natuurlijk simpel, maar de crèmetint vind ik super mooi. De loafers zijn vanHaren en lekker klassiek. Het zwart komt terug in de oorbellen en zo is de look een mooi geheel, vind ik.

Wil je zelf een tiered fringe jeans shoppen? Hieronder heb ik wat suggesties voor je:Ik draag:

& Other Stories off white top (hier kun je een lookalike vinden)
Primark tiered fringe jeans (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren zwarte loafers (kun je hier vinden)
LOTT. Gioielli oorbellen (hier kun je lookalikes vinden)

Foto’s door Sara Naus. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties