logo
8 October 2017

Biker boots

Gepost in mijn outfits

biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst
biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst
biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst
biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst
biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst
biker boots, vanharen, statement ketting, taza, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, gucci zonnebril, zonnebril mirror, biker boots trend, laura babeliowsky, businesscoach, businesscoachprogramma, businesscoach voor zzp'ers, businesscoaching, herfst

Hoe is jullie weekend? Ik ben blij dat het vandaag niet zo koud is als eerder deze week… we moeten nog lang genoeg dikke jassen en truien aan ?.

Biker boots

Mijn bikerbootscollectie blijft groeien. Deze laarzen van vanHaren zijn het nieuwste paar biker boots in mijn schoenenrek. De sierstenen op de lip geven ze net even een bijzondere touch. De zwarte trui had ik al een hele tijd in mijn kast, maar nog niet eerder gedragen. Hij blijkt echt super lekker warm, dus dit seizoen ga ik ‘m zeker vaker aandoen. Ben jij nog op zoek naar wat aanvulling voor je wintergarderobe? Vergeet niet rond te neuzen in mijn shop!

Nieuwe stap

Afgelopen week ben ik begonnen met het businesscoachprogramma van Laura Babeliowsky. Een super toffe, nieuwe stap, in lijn met wat ik de laatste maanden steeds meer deed en deelde in mijn vlogs: ZZP’ers coachen. Meer erover hoor je in mijn komende vlog, want ja: er komt weer een nieuwe vlog aan! Mijn vlogzomerstop duurde iets langer dan gepland, maar er is een vlog voor jullie in de maak met zelfs nog beelden vanuit Bali. Dus stay tuned!

Ik draag:

H&M Trend zwarte trui (hier kun je een lookalike vinden)
Taza statement ketting (hier kun je een lookalike vinden)
H&M Trend grijze broek (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren biker boots (kun je hier vinden)
Gucci zonnebril (hier kun je een lookalike vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties