logo
19 October 2017

Vlogging is a party #68 – Waarom ik naar Bali ging + nieuwe plannen

Gepost in video

thumbnail, vlog, vlogging is a party, mini-sabbatical, bali, vlogger, ubud, yoga barn bali, vakantie naar bali, businesscoach, jacky zegers, vloggen, businessplannen, nusa lembongan

Een extra lange vlog staat voor je klaar! En die vlog liet even op zich wachten, want deze video leek haast vervloekt… alles wat mis kon gaan rondom deze vlog ging zo’n beetje mis. Maar beter laat dan nooit deel ik wat beelden van mijn reis naar Bali met je en vertel ik je over mijn nieuwe businessplannen.

Mini-sabbatical

Ik noemde mijn reis naar Bali een ‘mini-sabbatical’. Een soort vakantie, maar ik wilde niet alleen een break nemen: ook en vooral helderheid creëren over waar ik me de komende tijd op wil focussen. Dat was een behoorlijke uitdaging, maar aan het einde van de reis merkte ik dat de ‘dots begonnen te connecten’ en dat het me beter lukte mijn gedachten los te laten en mijn gevoel te volgen.

Let’s connect!

Uiteraard ben ik super benieuwd of jullie mijn verhaal kunnen volgen, of er dingen herkenbaar voor je zijn en of je nog vragen hebt. Ik vond het echt leuk om weer met een vlog bezig te zijn, omdat het heel persoonlijk voelt om zo tegen jullie te praten. Wil je graag op de hoogte blijven van wat ik naast Fashion is a party doe? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram account en op LinkedIn. Ik vind het natuurlijk ook leuk als je mailt: info@fashionisaparty.com. Let’s connect!

P.S. Doe je een duimpje omhoog als je de video leuk vond? Dankjewel!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties