logo




24 December 2017

Merry Christmas

Gepost in mijn outfits

niets kopen, merry christmas, vrolijk kerstfeest, kerstmis, fashionblogger, bordeaux jurk, fashionblogger, zara, vanharen, paillettentop, arnhem, rode lipstick, zwart vest, geen kleding kopen, no buy, youtube, kerst 2017, kerstoutfit, winteroutfit, outfit christmas, feestdagenniets kopen, merry christmas, vrolijk kerstfeest, kerstmis, fashionblogger, bordeaux jurk, fashionblogger, zara, vanharen, paillettentop, arnhem, rode lipstick, zwart vest, geen kleding kopen, no buy, youtube, kerst 2017, kerstoutfit, winteroutfit, outfit christmas, feestdagenniets kopen, merry christmas, vrolijk kerstfeest, kerstmis, fashionblogger, bordeaux jurk, fashionblogger, zara, vanharen, paillettentop, arnhem, rode lipstick, zwart vest, geen kleding kopen, no buy, youtube, kerst 2017, kerstoutfit, winteroutfit, outfit christmas, feestdagenniets kopen, merry christmas, vrolijk kerstfeest, kerstmis, fashionblogger, bordeaux jurk, fashionblogger, zara, vanharen, paillettentop, arnhem, rode lipstick, zwart vest, geen kleding kopen, no buy, youtube, kerst 2017, kerstoutfit, winteroutfit, outfit christmas, feestdagenniets kopen, merry christmas, vrolijk kerstfeest, kerstmis, fashionblogger, bordeaux jurk, fashionblogger, zara, vanharen, paillettentop, arnhem, rode lipstick, zwart vest, geen kleding kopen, no buy, youtube, kerst 2017, kerstoutfit, winteroutfit, outfit christmas, feestdagen

Merry Christmas everybody! Ik hoop dat je fantastische dagen hebt. Of je nu “in vol ornaat” aan een diner van zes gangen zit of in je pyjama op de bank hangt.

Een jaar niets kopen

Fashiontechnish was het voor mij best een bijzonder jaar. Ik deed het namelijk het hele jaar met wat ik nog in mijn kledingkast had hangen. Ik kocht niets nieuws. Daar heb ik online weinig over gedeeld, omdat het voor mij niet zo’n big deal is. Ik heb twee uitpuilende kledingkasten en een hele berging vol kleding. Bovendien kreeg ik andere prioriteiten. Daarom nam ik me op 1 januari 2017 voor om “voorlopig” even niets te kopen. Voor ik het wist was het jaar om. Natuurlijk: er waren genoeg momenten waarop ik het miste om te shoppen. Maar veel minder dan ik had verwacht. Inmiddels heb ik mezelf overigens wel beloond met dit harige monster.

YouTube-abonnee

Ben je trouwens al abonnee van mijn YouTube-kanaal? Mijn kanaal gebruik ik nu ter ondersteuning van mijn nieuwe website. Ik wil er graag businesstips en -ervaringen voor ZZP’ers  op delen. Verzoeknummers zijn welkom, dus mail me zeker als je een vraag aan me hebt. Binnenkort deel ik trouwens een video waarin ik vertel over waarom ik besloot om voorlopig geen kleding meer te kopen. Dus als je daar benieuwd naar bent: ga me zeker volgen op YouTube!

Ik draag:

ZARA bordeaux jurk (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA pailettentop (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA zwart vest (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA mouwloze bordeaux jas (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren roodbruine laarzen (shop hier lookalikes)
CLUSE horloge (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties