logo
29 January 2018

Nike Air Max ’97

Gepost in mijn outfits

nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend
nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend
nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend
nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend
nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend
nike air max 97, kleding.nl, asos, chunky sneakers, daddy sneakers, furry coat, harige jas, witte blouse, klassieke witte blouse, skinny jeans, nike air max '97 ultra velvet, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, liquid lipstick, supertrash odyssey coat, winteroutfit, outfit faux fur jas, nike air max 97 trend

Ik weet het nog goed: ergens zo rond 2012 waren Nike Air Max opeens terug. Ik die altijd op hakken liep moest daar héél erg aan wennen. Air Max waren nou niet bepaald de schoenen waar ik me mee associeerde. Maar ja hoor: het was een kwestie van tijd en ik was om. Vanaf dat moment heb ik vele Air Max paartjes gehad.

Nike Air Max ’97

Toch: toen het Nike Air Max ’97 model een tijdje geleden een trend werd, had ik datzelfde gevoel. Wilde ik echt op deze lompe dingen lopen? Totdat ik er een paar ging passen, laatst in Den Haag. Stond toch eigenlijk wel heel vet onder een jeans. Eenmaal thuis ben ik even gaan struinen op kleding.nl, waarna ik uitkwam bij deze velvet Nike Air Max ’97 van ASOS. Hoe vinden jullie ze? Afschuwelijk of juist cool?

Daddy sneakers

Nike Air Max ’97 vallen in de categorie ‘chunky sneakers‘ of ‘daddy sneakers’. Ze doen namelijk overduidelijk denken aan herenschoenen. Daarom vind ik het tof om ze enigszins vrouwelijk te combineren, zoals ik hier heb gedaan: met een skinny jeans, blote enkels, klassieke witte blouse, een van mijn favoriete liquid lipsticks en mijn heerlijk warme furry coat. Natuurlijk kun je ze ook dragen met een oversized sweater en damessportlegging wanneer je naar de sportschool gaat.

Designer of budget?

Naast Nike, hebben ook veel andere merken een of meerdere chunky sneakers in hun huidige collectie. Reebok en Asics bijvoorbeeld. Maar ook designermerken als Gucci, Balenciaga en het super upcoming label Vetements. Ben je meer op zoek naar een budget alternatief? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Lesara.– Deze post is tot stand gekomen samen met Kleding.nl –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties