logo
22 January 2018

Stickers

Gepost in mijn outfits

stickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzen
stickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzenstickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzen
stickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzen
stickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzen
stickers, stickermarketing, overhemdjurk, muts, beanie, schoenen eyecatcher, streepjes, arnhem, fashionblogger, fahion is a party, stickers.nl, winteroutfit, outfitinspiratie winter, outfit muts, enkellaarzen

Afgelopen december ging suzannevanschaik.nl live. Sindsdien blog ik niet alleen hier, maar ook daar. Over lessen, focus en zelfs over hardlopen (als metafoor, dat wel…). Daarnaast neem ik regelmatig een nieuwe video op voor Facebook en YouTube en heb ik sinds kort na jaren weer visitekaartjes. Oftewel: ik ben actief bezig met de marketing van mijn nieuwe bedrijf. Nu kwam ik door marketeer Neil Patel en zijn artikel over uncommon marketing strategies op het idee van stickers drukken en weggeven.

Stickers drukken

Neil geeft als argumentatie voor deze uncommon marketing strategy het succesverhaal van de site Reddit. Volgens Neil is de enige investering die de oprichter van Reddit deed een investering van $500 aan stickers drukken. De stickers plakte hij op publieke plaatsen en gaf hij weg aan mensen die hij ontmoette. Nee, dat op zichzelf was niet genoeg voor Reddit om door te breken (online een ijzersterke community bouwen was dat met name), maar het is wel een leuk verhaal en een out of the box marketingidee. Hoewel stickermarketing voor branding en promotie natuurlijk al veel langer bestaat.

Netwerken

Over marketing gesproken: toen ik deze foto’s maakte, had ik net een date gehad met Yvonne van het Powervrouwen-netwerk. Yvonne leerde ik zo’n jaar geleden kennen en is hard aan de weg aan het timmeren met haar netwerk voor vrouwelijke ondernemers uit het Oosten. Ik was afgelopen zomer bij de eerste netwerklunch die Yvonne organiseerde in Arnhem. Sindsdien zijn er op veel meer plekken lunches geweest en al vele onderlinge samenwerkingen ontstaan. Ik geloof dat het als ondernemer niet alleen essentieel is om goede samenwerkingspartners om je heen te verzamelen, maar dat dat ook nog eens super leuk is. Zo is ons plan dat ik Facebook Lives ga geven in de Facebook-groep van het Powervrouwen-netwerk en ik heb er nu al zin in!

Overhemdjurk

Voor deze outfit combineerde ik mijn overhemdjurk op een winterproof manier: met muts, col en jas. Ik had volgens mij nog geen enkele keer een muts gedragen dit seizoen en dat terwijl het aardig koud is geweest! De schoenen zijn uiteraard de eyecatcher en geven de outfit wat edgyness. Kun jij ze waarderen of juist helemaal niet?


– Deze post is tot stand gekomen samen met stickers.nl –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties