logo




1 January 2018

Happy 2018!

Gepost in mijn outfits

kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit
kunstwimpers, annytude, bomberjack, bomberjack pailletten, h&m trend, zwarte pantalon dames, zwarte pumps, vanharen pumps, statement oorbellen, zara, fashion blogger, arnhem, oud & nieuw, nieuw jaar, new year's eve, outfit feestdagen, outfit oudejaarsavond, outfit kerst, outfit zwartwit

Gelukkig nieuw jaar! Cheers to new beginnings! Ik hoop dat je een leuke New Year’s Eve hebt gehad en nog een paar dagen kerstvakantie voor de boeg hebt.

Terugblik

Ik blik even terug op het afgelopen jaar. Goed? In 2017:

– Werkte ik aan super leuke samenwerkingen met bijvoorbeeld vanHaren, Scarfz, Didi, Names4ever, The Sneaker, La Pin Up de Paris, OTTO, Drogistplein, Brandfield, LucardiTefal en Woodiful 
– Zag ik Jojo live
– Organiseerde ik het Vlogging is a party seminar
– Ging ik twee keer naar Maximum Potential
– Was ik het gezicht van de festivalcampagne van Bullboxer
– Ging ik ruim drie weken naar Bali
– Werd ik 24
– Lanceerde ik suzannevanschaik.nl
…en nog veel meer.

Bomberjack en zwarte pumps

Deze outfit is de laatste die ik fotografeerde in 2017 en gelijk ook één van mijn favorieten van het afgelopen jaar. Ik kan me er elke keer weer over verbazen hoe de outfits die je ‘zomaar even bij elkaar raapt’ de tofste kunnen zijn. Over deze outfit had ik echt minimaal nagedacht namelijk. Het jasje is een hele goede eyecatcher en de zwarte pumps van vanHaren maken de look extra classy.

Ik draag:

H&M Trend longsleeve (hier kun je een lookalike vinden)
H&M Trend wit bomberjack met pailletten (hier kun je een lookalike vinden)
Mango zwarte pantalon (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren zwarte pumps met sierveter (kun je hier vinden)
ZARA statement oorbellen (hier kun je lookalikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties