logo
13 June 2018

Luipaardjack

Gepost in mijn outfits

luipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjack
luipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjackluipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjack
luipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjack
luipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjack
luipaardjack, scarfz, lume bags, skinny jeans, vanharen schoenen, plateauzool, dierenprintje, arnhem, fashion blogger, suzanne van schaik, fashion is a party, roundie, bomberjack

Dit luipaardjack van Scarfz is perfect nu het weer wat koeler is en een zomerjurkje net wat te fris. Het is echt een statement piece, die je combineert met bruin, zwart of – als je wat meer lef hebt- een felle tint rood of blauw bijvoorbeeld. Ik draag ‘m hier met een zwarte skinny jeans en hakken met plateauzool. Qua accessoires heb ik het rustig gehouden. Bij een dierenprintje is het er toch altijd voor waken dat je geen wandelende kermis wordt (#beentheredonethat, haha).

Wat ik tof vind aan het jack, is dat het model wat langer is dan een gemiddeld bomberjack, waardoor hij net wat anders dan anders is. Daardoor kun je ‘m niet alleen sportief, maar ook wat netter dragen. Wil je ‘m ook hebben? Ik weet van Larissa van Scarfz dat de voorraad heel beperkt is, dus klik hier en be quick. Doe dan ook gelijk zo’n leuke roundie in je mandje, want die is ideaal voor de (zomer)vakantie!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Scarfz –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties