logo
22 June 2018

Open back lace dress

Gepost in mijn outfits

lace dress, my jewellery, open back, open rug, jurkje open rug, strappy sandals, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, snoepkleurtjes, lila jurk, kanten jurk, hittegolf, zomerkleding, pastel jurkje,
lace dress, my jewellery, open back, open rug, jurkje open rug, strappy sandals, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, snoepkleurtjes, lila jurk, kanten jurk, hittegolf, zomerkleding, pastel jurkje,
lace dress, my jewellery, open back, open rug, jurkje open rug, strappy sandals, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, snoepkleurtjes, lila jurk, kanten jurk, hittegolf, zomerkleding, pastel jurkje,
lace dress, my jewellery, open back, open rug, jurkje open rug, strappy sandals, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, snoepkleurtjes, lila jurk, kanten jurk, hittegolf, zomerkleding, pastel jurkje,
lace dress, my jewellery, open back, open rug, jurkje open rug, strappy sandals, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, snoepkleurtjes, lila jurk, kanten jurk, hittegolf, zomerkleding, pastel jurkje,

Een open rug geeft jurkjes iets verrassends en extra’s. Deze open back lace dress van My Jewellery is super mooi naar een bruiloft of andere nette gelegenheid, maar kun je ook prima casual dragen met bijvoorbeeld sneakers.

Snoepkleurtjes

Ik combineerde hem hier met mijn strappy sandalen met hak en lichtgroene jas. Meestal houd ik meer van felle kleuren dan van pastel, maar snoepkleurtjes zijn leuk om mee af te wisselen ;-). My Jewellery heeft het jurkje in nog meer pasteltinten. Namelijk ook in lichtroze en lichtgeel.

Hittegolf

Er zitten nog meer te leuke items in de zomercollectie van My Jewellery. Zoals dit gestreepte badpak en de verschillende zomerse suits. Voor deze week is er een hittegolf voorspeld, dus dit is het moment om last minute je zomergarderobe te upgraden! Ook met zomerse slippers, zoals deze bow flip flops.

– Deze post is tot stand gekomen samen met My Jewellery –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties