logo
16 July 2018

Pompom choker

Gepost in mijn outfits

mom jeans, pompom's, pompom choker, fashionblogger, fashion is a party, vanharen, stiletto's, zwarte pumps, zwarte hakken, milk & blush, hairextensions, ibiza necklace, ibiza choker, bikini, zomerweer, zomeroutfitmom jeans, pompom's, pompom choker, fashionblogger, fashion is a party, vanharen, stiletto's, zwarte pumps, zwarte hakken, milk & blush, hairextensions, ibiza necklace, ibiza choker, bikini, zomerweer, zomeroutfitmom jeans, pompom's, pompom choker, fashionblogger, fashion is a party, vanharen, stiletto's, zwarte pumps, zwarte hakken, milk & blush, hairextensions, ibiza necklace, ibiza choker, bikini, zomerweer, zomeroutfitmom jeans, pompom's, pompom choker, fashionblogger, fashion is a party, vanharen, stiletto's, zwarte pumps, zwarte hakken, milk & blush, hairextensions, ibiza necklace, ibiza choker, bikini, zomerweer, zomeroutfitmom jeans, pompom's, pompom choker, fashionblogger, fashion is a party, vanharen, stiletto's, zwarte pumps, zwarte hakken, milk & blush, hairextensions, ibiza necklace, ibiza choker, bikini, zomerweer, zomeroutfit

Zolang ik me kan herinneren, ben ik al dol op pompom’s. Vooral in de zomer vind ik ze super leuk. Deze pompom choker geeft deze outfit direct wat vrolijks.

Genieten jullie ook zo van de zomer en van de zon tot nu toe? Ik vind deze temperaturen heerlijk en kan soms niet geloven dat het al zo lang goed weer is in ons land. Met recht bikiniweer! Gelukkig zijn er veel leuke bikini’s dit seizoen. Én gelukkig is de sale al begonnen.

Wat vind je van mijn hairextensions? Ze zijn van Milk & Blush en ik vind het nog lastig ze goed en snel in te doen, maar als ze eenmaal zitten vind ik het resultaat echt heel tof. Fantastisch wat een beetje extra haar met je kan doen!

Ik draag:

New Yorker zwarte tanktop
BDG mom jeans
vanHaren zwarte hakken
ASOS pompom choker (hier kun je een look alike vinden)

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties