logo
22 July 2018

Talking about underwear

Gepost in mijn outfits

bamigo, ondergoed, underwear, herenondergoed, damesondergoed, boxershorts, zomeroutfitbamigo, ondergoed, underwear, herenondergoed, damesondergoed, boxershorts, zomeroutfitbamigo, ondergoed, underwear, herenondergoed, damesondergoed, boxershorts, zomeroutfitbamigo, ondergoed, underwear, herenondergoed, damesondergoed, boxershorts, zomeroutfit bamigo, ondergoed, underwear, herenondergoed, damesondergoed, boxershorts, zomeroutfit

Als je me volgt op Instagram, dan heb je het wellicht gezien in mijn Stories: afgelopen weekend krijg ik weer “opeens” blaasontsteking. Heel irritant, maar gelukkig heb ik veel waardevolle tips ontvangen van volgers. Van Cysteberry tot D-Mannose baksoda: blaasontsteking is een vervelende kwaal, maar er lijkt gelukkig een hoop aan te doen. Natuurlijk is hygiëne ook belangrijk, net als dat katoenen ondergoed dragen kan helpen.

Over ondergoed gesproken: door Bamigo ben ik me even wat meer gaan verdiepen in herenondergoed. En wat blijkt? Ik dacht dat vrouwen veel keuze hadden, maar bij mannen is dat niet minder. Zo had ik geen idee dat er ook herenondergoed bestaat gemaakt van bamboe. Dit ondergoed is niet alleen zacht, maar ook goed ademend en heel absorberend. Daarom een boxershort van bamboe ideaal om in te sporten.

Naast bamboe heb je nog jersey, lyocell en verschillende synthetische stoffen. Maar net als bij vrouwen geldt voor mannen ook: synthetische stoffen ademenen minder goed. Naast verschillende materialen zijn er natuurlijk ook verschillende pasvormen: je hebt wijde boxershorts, strakke boxershorts en – jawel- zelfs hipsters. Deze zitten lager, waardoor je wel eerder “inkijk” hebt.

Geniet nog van het mooie weer deze week en natuurlijk van je vakantie, wanneer je die hebt!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Bamigo –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties