logo
1 August 2018

Ananasrok

Gepost in mijn outfits

scarfz, ananasrok, ananasprint, scarfz.nl, roze rok, midirok, a-lijn rok, superga x the man repeller, satijnen sneakers, gele sneakers, zomerrok, zomeroutfit, tropische outfit, zomersalescarfz, ananasrok, ananasprint, scarfz.nl, roze rok, midirok, a-lijn rok, superga x the man repeller, satijnen sneakers, gele sneakers, zomerrok, zomeroutfit, tropische outfit, zomersale
scarfz, ananasrok, ananasprint, scarfz.nl, roze rok, midirok, a-lijn rok, superga x the man repeller, satijnen sneakers, gele sneakers, zomerrok, zomeroutfit, tropische outfit, zomersale
scarfz,
scarfz, ananasrok, ananasprint, scarfz.nl, roze rok, midirok, a-lijn rok, superga x the man repeller, satijnen sneakers, gele sneakers, zomerrok, zomeroutfit, tropische outfit, zomersale

Ik ben dol op fruit en zeker ook op ananas. Bovendien zijn geel en roze mijn lievelingskleuren. Dus toen ik deze rok van Scarfz zag, was ik direct verliefd. Hij is perfect voor deze tropische zomer en combineert heel makkelijk met een bruin, geel, roze of grijze top. In deze outfit draag ik de ananasrok met mijn Superga x The Man Repeller satin sneakers, die alweer vier jaar (!) oud zijn, ontdekte ik.

Super fijn: de rok is nu in de sale en shop je daardoor voor een heel mooi prijsje. Zowel maat S, M als L zijn nog beschikbaar en de rok is er ook in het zwart met een citroenenprint erop. Scarfz heeft nog veel meer items met super veel korting nu, zoals deze overhemdblouse en dit rode jurkje.

Nog anderhalve week en ik ga op vakantie. Dan neem ik mijn roundie van Scarfz weer mee, die ik in februari bij me had naar Gran Canaria. Ook die je nog steeds shoppen in de Scarfz webshop!

Geniet van je vakantie, als je die hebt! En anders: succes met werk of studie tijdens deze warme temperaturen.

– Deze post is tot stand gekomen samen met Scarfz –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties