logo
1 October 2018

Hunkemöller x Pamela Reif

Gepost in fashion

hunkemoller, pamela reif, body, lingerie, kanten lingerie, kanten body, lingeriecollectie, pamela reif instagram, hunkemoller x pamela reif

hunkemoller, pamela reif, body, lingerie, kanten lingerie, kanten body, lingeriecollectie, pamela reif instagram, hunkemoller x pamela reif

hunkemoller, pamela reif, body, lingerie, kanten lingerie, kanten body, lingeriecollectie, pamela reif instagram, hunkemoller x pamela reif

hunkemoller, pamela reif, body, lingerie, kanten lingerie, kanten body, lingeriecollectie, pamela reif instagram, hunkemoller x pamela reif

Ze is pas 22 jaar, maar heeft al bijna 4 miljoen volgers op Instagram en is daarmee een van dé Duitse fashion influencers: Pamela Reif. Door haar samenwerking met Hunkemöller heeft deze prachtige dame nu een eigen lingeriecollectie.

Al eerder werkte Pamela samen met Hunkemöller en voor dit najaar heeft ze haar tweede collectie gelanceerd. Die is super vrouwelijk, super sexy én super romantisch. Zie hieronder hoe Pamela de collectie op haar Instagram showt.

Dit bericht bekijken op Instagram

casually sipping my almond milk ??… ? but tell me, what’s your favorite item of my Pamela x @hunkemoller collection? ?? you can always try to find the items that are sold out online in some sizes (like this one) in Hunkemöller stores ?? you can also reserve the items online, see where it’s available and pick it up in your nearest store ? and because some asked: online shop will not be restocked ☹️☹️ #pamelaforhkm #allblack

Een bericht gedeeld door Pamela Reif (@pamela_rf) op

Dit bericht bekijken op Instagram

? Pamela x @hunkemoller ?.. #pamelaforhkm

Een bericht gedeeld door Pamela Reif (@pamela_rf) op

In Pamela’s collectie vind je zowel body’s, als lingerie, als een kimono als nachtkleding. Veelal in zachte roze/groene/grijze tinten. Bovendien is er voor de liefhebber een ‘harness necklace’ en ‘body necklace’, die je kunt combineren met de lingeriesetjes. Bekijk op Pamela’s blog de lookbookbeelden.

Ik heb twee bodies uit de collectie: een zwarte met beugel en een khaki met mesh stof. Je kunt de bodies dragen als ondergoed, maar uiteraard mogen ze gezien worden! Je kunt ze dus ook combineren met bijvoorbeeld een jeans een een jasje of vest erover. Super tof voor als je uitgaat of een feestje hebt.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Hunkemöller-

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties