logo
16 November 2018

Teddy jas

Gepost in mijn outfits

teddy jas, my jewellery, teddy coat, crème teddy jas, chelsea boots, leopard bag, luipaardtas, arnhem, fashion blogger, milk & blush, hairextensions, winterjas, herfstjas,
teddy jas, my jewellery, teddy coat, crème teddy jas, chelsea boots, leopard bag, luipaardtas, arnhem, fashion blogger, milk & blush, hairextensions, winterjas, herfstjas, teddy jas, my jewellery, teddy coat, crème teddy jas, chelsea boots, leopard bag, luipaardtas, arnhem, fashion blogger, milk & blush, hairextensions, winterjas, herfstjas, teddy jas, my jewellery, teddy coat, crème teddy jas, chelsea boots, leopard bag, luipaardtas, arnhem, fashion blogger, milk & blush, hairextensions, winterjas, herfstjas,

Teddyjassen zijn nog steeds super cool! Toch? Ik kocht er vorige winter al eentje, maar die was vooral baggy en casual. Deze crèmekleurige teddyjas van My Jewellery kun je ook een stuk netter dragen. Hij is heerlijk zacht en voelt misschien wel meer aan als een dik vest dan als een jas: hij draagt super comfortabel.

Een andere prachtige jas van My Jewellery is deze grijze winterjas. Ik vind ‘m echt sophisticated en prachtig bij een ton-sur-ton outfit.

Ik droeg deze outfit op mijn verjaardag. Gelukkig was het heerlijk zonnig weer en nog niet zo koud als dat het nu is.

‘s Avonds heb ik de chelsea boots verruild voor pumps. Het jurkje is aan de bovenkant zilverkleurig en aan de onderkant een zwart rokje van stretchstof. Ik droeg ook mijn hairextensions voor wat extra lengte en volume. Blijf het een uitdaging vinden om ze onzichtbaar te houden, maar gelukkig gaat dat al beter.

– Deze post is tot stand gekomen samen met My Jewellery –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties