logo
3 December 2018

Roses

Gepost in mijn outfits

style italy, bomerjack, parka, winterjas, italiaanse mode, dikke winterjas, warme winterjas, damesjas style italy, bomerjack, parka, winterjas, italiaanse mode, dikke winterjas, warme winterjas, damesjas style italy, bomerjack, parka, winterjas, italiaanse mode, dikke winterjas, warme winterjas, damesjas

In de super gure wind en net zo’n lekker kou maakte ik laatst deze foto’s. Gelukkig maakt de bloemenprint veel goed ;-).

Ik shopte dit jack met rozenprint bij Style Italy, een webshop met Italiaanse dames- en herenkleding. Ze hebben met name veel super warme dames winterjassen, die veel beter kunnen tegen dit koude weer dan dit jack, haha. Mijn favorieten zijn de parka’s en bikerjacks met lammy. Ook dit bomberjack vind ik heel tof.

Het jack combineerde ik hier met een beige pantalon en witte enkellaarsjes. Die laatste vind ik nog wat moeilijk te combineren, maar ik ben wel echt fan van de wittelaarzentrend. Hoe vind jij deze combi?

– Deze post is tot stand gekomen samen met Style Italy –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties