logo
4 January 2019

Bodyforming top

Gepost in mijn outfits

lascana, sneakers, umbro sneakers, moschino x h&m, bodyforming top, onderkleding, shapewear, lascana, ondermodelascana, sneakers, umbro sneakers, moschino x h&m, bodyforming top, onderkleding, shapewear, lascana, ondermodelascana, sneakers, umbro sneakers, moschino x h&m, bodyforming top, onderkleding, shapewear, lascana, ondermodelascana, sneakers, umbro sneakers, moschino x h&m, bodyforming top, onderkleding, shapewear, lascana, ondermode

Happy new year! Ik hoop dat je heerlijke feestdagen hebt gehad en leuke plannen, ambities en vooruitzichten hebt voor 2019. Deze foto’s maakte ik nog in het vorige jaar en wel in de parkeergarage van IKEA. Ik ben de laatste week van 2018 namelijk (weer) verhuisd en een bezoekje aan IKEA mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Rond de feestdagen is deze top ideaal: het is een bodyforming top van LASCANA, wat betekent dat hij zorgt voor een slank silhouet en niet tekent. Toch handig als je net een oliebol te veel op hebt ;-). Hij is er ook in huidskleur, maar die zou ik vooral ergens onder dragen. Deze zwarte kan ook prima zichtbaar als tanktop en sluit perfect aan. Bekijk hier alle basic tops die LASCANA heeft.

Ik combineerde de top hier lekker casual met sneakers, maar  ook met een tikje glamour door de ketting en mijn haren in de krul. Die casual/chic combinatie vind ik nog steeds erg leuk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties