logo
12 February 2019

De romantische horloges van Olivia Burton

Gepost in fashion

olivia burton, olivia burton horloges, horloge.nl, natuur, asos, romantische horlogesolivia burton, olivia burton horloges, horloge.nl, natuur, asos, romantische horloges
Ken je het horlogemerk Olivia Burton al? Als je houdt van vrouwelijk, romantisch en vintage, dan is dit écht een merk voor jou. Olivia Burton is namelijk een tegenhanger van de klassieke, minimalistische horloges die we de afgelopen jaren veel hebben gezien. Deze horloges staan juist bekend om hun “exotische” wijzerplaten met bloemen- en natuurprint.

Toch vind je in de collectie van Olivia Burton nog genoeg variatie. Zo zijn er horloges met een pastelkleurige horlogeband, maar ook met een metalen zilver- en goudkleurige band. De meeste horloge zijn rond, maar horloge.nl er is ook een rechthoekige in rosékleur.  Hoe dan ook worden de meeste horloges van Olivia Burton gekenmerkt door “opgezette” insecten en vlinders in het horloge.

Wat leuk is om te weten: het merk is opgericht door een horloge-inkoper van ASOS. Zij zag een gat in de horlogemarkt voor betaalbare, modieuze horloges. In Nederland is het merk nu te koop bij horloge.nl. Bij deze webshop krijg je 30 dagen bedenktijd en kun je je horloge gratis retourneren als je er toch niet blij mee bent.

– Deze post is tot stand gekomen samen met horloge.nl –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties