logo
4 July 2019

Dé partner in crime van mijn onderneming

Gepost in overig

ikbenstil

Mijn laptop is dé parter in crime van mijn onderneming. Ik zou me geen raad weten zonder. Want ik doe er mijn administratie op, gebruik ‘m om te videobellen met klanten, gebruik ‘m om nieuwe content te schrijven en delen en natuurlijk voor mijn mail (want die heb ik al twee jaar niet meer op mijn telefoon). In de praktijk gebruik ik ‘m dagelijks en hoewel het ooit een grote uitgave was, moet de ‘cost per use’ daardoor inmiddels nihil zijn. Ik heb niet zoveel met apparatuur, gadgets en techniek maar aan mijn laptop ben ik best gehecht. Niet in de laatste plaats omdat hij al zo lang meegaat. Waar ik toch wel binnen elke twee jaar van telefoon wissel, gaat mijn zelfbouwlaptop al zeker zo’n 10 (!) jaar mee. Afgezien van een keertje een nieuwe accu, laat hij me maar niet in de steek.

Dat laatst is maar goed ook, want omdat ik niet zoveel heb met techniek, sta ik – veel mensen vinden dat best gek – niet gelijk te springen als het tijd is voor een nieuwe telefoon, laptop of ander apparaat. Ik heb vaak namelijk géén idee van wat ik precies nodig heb of waar ik op moet letten bij de aanschaf. En heb ik dan eenmaal een nieuw apparaat in huis, blijft het “ding” vaak langer in de verpakking zitten dan nodig, omdat ik niet weet waar te beginnen, wat te installeren, hoe bestanden over te zetten en ook geen zin heb om me daarin in te lezen. Daarom probeer ik hiervoor altijd de hulp in te schakelen van mensen die daar veel meer vanaf weten en veel enthousiaster van worden dan ik.

De webshop ikbenstil.nl is zo’n webshop. Zoals zij zelf zeggen: ‘Wij weten exact welke hardware ideaal voor uw software is en kunnen daardoor perfect geoptimaliseerde computers voor uw specifieke toepassing configureren en produceren’. Ikbenstil.nl heeft met name een ruim assortiment als het gaat om je workstation. Toen ik die zag, dacht ik: hé, zijn dat niet die “ouderwetse” computers van vroeger? Maar wat blijkt: workstations worden nog steeds veel gebruikt. Met name in bijvoorbeeld grafische beroepsgroepen, waarin software wordt gebruikt dat veel van de computer vraagt. Een workstation pc is bijvoorbeeld heel geschikt voor architecten en DTP’ers.

Of je nou net zo weinig hebt met techniek als ik óf juist enorm enthousiast wordt van een nieuwe pc… als je het belangrijk vindt om een maatwerkoplossing te krijgen voor jouw pc, die helemaal bij jouw situatie past: neem contact op met Ikbenstil.nl, want ze helpen je graag.

– Deze post is tot stand gekomen samen met ikbenstil.nl –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties