logo
10 February 2020

Valentijnsdag cadeautips

Gepost in overig

IMG_5109

Met Valentijsdag in aantocht is het altijd maar weer de vraag: ‘Wat voor cadeau koop ik?’. Een doos met chocolaatjes of etentje is misschien afgezaagd en eigenlijk heeft hij (of zij) alles al. Ik geef je een aantal tips waarmee jij jouw geliefde ongetwijfeld op een leuke manier gaat verrassen dit jaar!

Tip 1: gepersonaliseerd fotoboek

Steek je handen eens uit de mouwen en maak een gepersonaliseerd fotoboek met al jullie leukste momenten. Vakanties, tripjes en make-uploze, in trainingsbroek gehulde selfies op de bank. Een superleuk cadeau en ook nog eens een grappige relatietest: weet hij nog welke foto waar precies is gemaakt? Samen herinneringen ophalen onder het genot van zelfgemaakte hapjes op de bank. Je hoeft echt niet per se de deur uit om een romantische avond te beleven!

 

Tip 2: smartphone gadgets

Koop iets wat hij niet verwacht, zoals een mooi telefoonhoesje. Ontwerp een hoesje naar jouw wensen, of ga voor een functionele variant waarin hij ook zijn pasjes kan opbergen: zo hoef je zijn portemonnee in het vervolg ook niet steeds meer voor hem op te zoeken. Komt altijd van pas en is ook nog eens origineel. Maak er een mooi pakketje van en voeg er bijvoorbeeld een iPhone 6s screenprotector of powerbank aan toe. Dat lelijke hoesje dat hij nu gebruikt is ook wel eens aan vervanging toe en zo weet je zeker dat hij altijd bereikbaar is op momenten dat jij ‘m nodig hebt.

 

Tip 3: zelfgemaakte waardebon

Ontwerp een leuk/schattig/gek doosje en stop daarin zelfgemaakte waardebonnen, met daarop verschillende dingen die hij verschrikkelijk vindt om te doen of waarvan hij het leuk vindt dat jij ze doet. Denk aan stofzuigen, afwassen, koken, de hond uitlaten, masseren, et cetera. Schrijf op de bonnen dat deze besteed mogen worden op elk gewenst moment. Dit betekent dat jij het klusje van hem overneemt of uitvoert wanneer híj dat graag wil.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties