logo
12 May 2020

Thuiswerken? Zorg dan dat je deze dingen in huis hebt

Gepost in overig

De coronaquarantaine treft ons allemaal. Thuis werken, niet naar buiten kunnen en voorzichtig zijn in sociale contacten. Om jezelf het thuiswerken wat makkelijker te maken, zijn er gelukkig een hoop winkels die producten aanbieden voor jouw thuiswerkplek en bij je aan de deur bezorgen. Hieronder deel ik een aantal must-haves met je.

Laptopstandaard

Zit je veel achter je bureau met je laptop en heb je thuis geen extra scherm tot je beschikking? Dan kan het een goede (en betaalbare) investering zijn om een laptopstandaard aan te schaffen. Te lang met een gebogen rug naar beneden op je scherm turen is nou eenmaal niet ideaal voor met name je nek en rug. Een simpele laptopstandaard kost niet veel geld en toch kun je daar al ontzettend veel gemak van ervaren.

Goede koptelefoon

Geluidsoverlast is één van de meest gehoorde nadelen van thuiswerken. Spelende kinderen, een partner die de hele dag in calls zit of je huisdier dat om aandacht vraagt. Om dit probleem op te lossen, zijn er verschillende koptelefoons die jou niet alleen voorzien van goede muziek, maar tegelijkertijd ook het geluid op de achtergrond dempen. Ook wel ‘noice-cancelling’ koptelefoons genoemd. Met zo’n koptelefoon zullen hinderlijke geluiden minder hoorbaar zijn en kun jij ongestoord je werk afmaken.

Mobiel blijven

Nu je thuiswerkt is het belangrijker dan ooit om goed bereikbaar te zijn. Je telefoon is momenteel misschien wel het meest gebruikte apparaat in huis. Dan is het wel zo prettig als deze van alle gemakken is voorzien. Bescherm je telefoon met een stevig en praktisch hoesje. Er is een scala aan websites waar je verschillende hoesjes voor je telefoon kunt bestellen. Zelfs de iPhone 11 case is al online op veel plekken verkrijgbaar. Kies een simpel hoesje tegen krassen en andere beschadiging, of ga voor een praktisch hoesje met mogelijkheid tot opbergen van je pasjes! Zo heb je alles lekker bij de hand.

Draadloos

Word jij gek van die wirwar aan kabels op je bureau? Tegenwoordig beschikken bijna alle laptops wel over Bluetooth. Op die manier kun je eenvoudig een draadloos toetsenbord of draadloze muis aansluiten. Ook zijn er veel mogelijkheden voor een draadloze oplader voor je telefoon. Zo gaat er nooit meer een mok om door het per ongeluk verschuiven van een kabel. Houd er wel rekening mee dat er batterijen in moeten of dat deze apparaten zo nu en dan opgeladen moeten worden, maar je zult nooit meer last hebben van frustratie omdat je snoeren in de weg liggen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties