logo


Over

Welkom op Fashion is a party!


Toen modebloggers nog zeldzaam waren

Door mijn liefde voor kleding en mijn passie voor schrijven zette ik, Suzanne, op 29 januari 2009 mijn eerste outfitpost online. Modebloggers waren nog zeldzaam in die tijd. Inmiddels is dat wel anders, zoals je waarschijnlijk weet. Al worden modeblogs (of ‘personal style’ blogs) opnieuw schaarser. Outfits delen én een achterban opbouwen kan tegenwoordig natuurlijk sneller en gemakkelijker via bijvoorbeeld Instagram.

Hoe ik me onderscheid

Jaren geleden was het de eigenzinnige en uitbundige kledingstijl waarmee ik me onderscheidde. Vandaar ook de titel ‘Fashion is a party’. Later was het de persoonlijke toon. Zo creëerde ik in 2014 een behind the blog-pagina, met teksten die ik bij andere modebloggers nog nooit had gelezen. Op mijn behind the blog-pagina schrijf ik over mijn leven als blogger en ondernemer.

Van blogger naar businesscoach 

Inmiddels werk ik niet alleen meer als blogger, maar vooral ook als businesscoach voor ZZP’ers. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op suzannevanschaik.nl mag natuurlijk ook.